Læsetid: 1 min.

Folk

5. marts 2003


Eagles
*Gamle rockstjerner dør
ikke. De tager i stedet på comebackturne. Som nu de tidligere stamgæster på
Hotel California, der turnerer USA fra starten af maj.

I.V. Dzjugasjvili
*I dag er det 50 år siden, at Josef Stalin døde. DR2 mindes Lille-Far med en temaaften torsdag under overskriften ’Stalinismens fascination.’

Alexandra
*Dagens royale kraftanstrengelse ydes af prinsessese Alexandra, der i Galleri Asbæk i København afslører et litografi, der sælges til fordel for ’Danmark mod landminer’s indsamling til mineofre.

Mette Terkelsen
*Fra vor egen verden meddeler Kristeligt Dagblad, at medredaktør Mette Terkelsen forlader avisen den 1. september. Hun vil have eget firma. Formodentlig båret af mere tro end tvivl.

Anastacia
*Popstjerner kan også møde alvoren. Anastacia, som senest hittede sidste år med albummet Freak of nature, er kommet i kemoterapi efter en operation for brystkræft. Hun siger, oplevelsen har lært hende noget om de
sande værdier.

Anthony Hopkins
*Den 65-årige skuespiller er blevet gift– for tredje gang. Den udkårne er antikvitetshandleren Stella Arroyave. Vi kender ikke arten af kød på bryllupsmenuen.

Banker
*I dag på Ækvatorial-
Guineas nationaldag er der annonceret generalforsamlinger i Bonusbanken, Ringkjøbing Bank, Salling Bank, Nordfyns Bank og Hvidbjerg Bank med halv times intervaller. Ingen af delene hænger sammen, tror vi da.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu