Læsetid: 1 min.

Folk

21. marts 2003


Mai-Britt Vingsøe
*»Det er ikke dine ben, jeg er forelsket i,« sagde fotomodellen tappert, da kæresten Jason Watt i 1999 kørte galt og endte i kørestol. For tre år siden blev de gift, og sidste år fik de tvillinger. Men nu skal de skilles, ifølge dagbladet BT.

Thomas Kluge
*Maleren, der kan få folk til at ligne sig selv, mere end de gør i virkeligheden, har malet hofmarskal Søren Haslund-Christensen. Afsløring kl. 11.30 på Herlufsholm Skole, Klosterbygningens festsal, Næstved.

George W. Bush
*Ønsker De bomber i teen? Eller hvad siger man egentlig sådan en dag, når man netop er gået i krig med Irak og samtidig får besøg hjemme i Washington af kollegaen fra Cameroun, Paul Biya?

Mads Mikkelsen
*Hvad har I gjort ved ham?! – skal et par teenagepiger have sagt efter prøvekørslen på filmen De grønne Slagtere, der ligesom Ole Bornedals teaterstykke Mænd uden noget har premiere i aften. På Aveny Teatret optræder Mikkelsen sammen med den ikke mindre flotte Dejan Cukic – begge dog døde i kølerummet med seddel om storetåen (og ikke andet?)

Dronning Margrethe I
*’Kong Bukseløs’, som hun blev kaldt, er vist den centrale person, når lektor Anders Bøgh i dag kl. 13.00 på Århus Universitet forsvarer sin doktorafhandling ’Sejren i kvindens hånd. Kampen om magten i Norden ca. 1365-1389’.

Anette Harboe Flensburg
*I Museumsbygningen i København, åbner i dag klokken 16.00 udstillingen ’Modtagelsesrum’ med oliemalerier af Anette Harboe Flensburg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her