Læsetid: 1 min.

Hoffmeyers fornemmelse for forførelse

22. marts 2003

*»Det Kgl. Teater mangler forførelse,« sagde en underfundig Klaus Hoffmeyer. »Erotikken er gået af mode. I dag handler det hele bare om sex,« sagde skuespilchefen, som for sjette – og sidste – gang præsenterede det kongelige skuespilrepertoire. Det vrimler med forførende personer: Molières Don Juan (med Lars Mikkelsen) fra 1665 og David Greigs Casanova (med Henrik Koefoed) fra 2001 viser spændvidden – med en historisk kuriositet som Lessings Miss Sara Sampson fra 1755 og en nyhed som Peter Asmussens Forbrydelse. For som Hoffmeyer sagde: »Forførelse kan også føre til forbrydelse«.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu