Læsetid: 1 min.

Jazzplakat af Per Arnoldi

22. marts 2003

*Blikfanget til Copenhagen Jazz Festival 2003 bliver en plakat af kunstneren Per Arnoldi. Den blev afsløret ved en reception onsdag, hvor også en flig af festivalens musikalske planer og nye økonomiske grundlag uden Tuborg som sponsor blev offentliggjort. Plakaten, der på en dybblå baggrund forestiller en slank sopransax med ’personlige’ fingeraftryk i røde, gule og blå nuancer, er en del af den særlige satsning, som markerer festivalens 25 års jubilæum. Copenhagen Jazz Festival løber af stablen 4.-13. juli. Programmet afsløres midt i maj. www.jazzfestival.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her