Læsetid: 1 min.

Kunst på gerningsstedet

6. marts 2003

Den øverste etage af det tidligere Texas School Book Depository i Dallas, hvorfra en snigskytte affyrede de dødbringende skud mod præsident John F. Kennedy, er blevet omdannet til kunstgalleri, skriver New York Times. Galleriet åbnede for et år siden. Dets store tilløbsstykke introduceres dog først 21. marts, hvor livlige silke-portrætter af Jacqueline Kennedy, der blev lavet af Andy Warhol i månederne efter attentatet, udstilles. Repræsentanter for museet bekræfter, at der er en stigende tendens til at udstille moderne kunst på usædvanlige lokaliteter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her