Læsetid: 1 min.

Punkens renæssance

8. marts 2003

*Efter frontfiguren Joe Summers tidlige død i december, synes punklegenderne The Clash paradoksalt nok at stå over for en renæssance. Om nogle få uger udkommer såvel opsamlingsalbummet The Essential Clash som en opfølger til bandets to tidligere dvd-film Rude Boy og Westway to the
World. 10. marts skrives de officielt ind i The Rock And Roll Hall Of Fame i New York, skriver Dagens Nyheter. »Det er som et gyldent skulderklap,« forklarer guitaristen Mick Jones. »Det har været en lang rejse, men nu kan alle se, at det var besværet værd. Måske kan det også være en inspiration for andre, et bevis på at ens drømme faktisk kan gå i opfyldelse.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu