Læsetid: 1 min.

Spøgelser uden mystik

18. marts 2003

Teatret ved Sorte Hest sørger for, at teaterhistoriens oprørere ikke bliver glemt. I stykket Spøgelsesteatret fra 1993 af den spanske dramatiker José Sanchis Sinisterra (Ay, Carmela) oprulles hele Bertolt Brechts kamp mod kapitalismen og skuespillernes kammeratgejst. Sonja Oppenhagen og Maria Stenz spiller ihærdigt og rørende de to ’ikke purunge’ skuespillerinder, som sidder tilbage i et glemt teater og dyrker deres fælles kærlighed – teatergeniet, der blev slået ihjel af magthaverne. Men teksten kapsler sig selv ind i fortidsdramaturgi, og Malene Froms instruktion savner mystik. Spøgelser søges! Til 5. april

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her