Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

22. marts 2003


Sven Ottke
*Den nyslåede og 35-årige Superchamp i supermellemvægt stopper sin glorværdige boksekarriere i år. Han har i sin professionelle karriere bokset 30 kampe med sejre i dem alle, og er regerende mester hos både IBF og WBA. Ta’ den, Palle.

Peter Skov-Jensen
*FCM’s landsholdsmålmand slipper for en tur til grusgraven i Bukarest og næste weekends EM-kvalkamp mod Rumænien. Staklen har brækket en tå.

Terry Venables
*Den karismatiske træner er blevet fyret i Leeds. En miserabel sæson har foreløbig placeret holdet på en 15. plads i Premier League. Til gengæld har ejerne haft travlt med at sælge alle de bedste spillere.

Brian Steen Nielsen
*AB’s tidligere anfører, inden det karrieremæssige højdepunkt i Malmø FF, har nu fået anførerbindet overdraget i sin nye klub AGF, af en åbenbart tillidsfuld træner Hansen, som mener, at spilleren har haft godt af den nylige turneringspause.

Magnus Troest
*Den 15-årige fodboldspiller fra B 93 skifter til sommer til Premier League-klubben Aston Villa. Mon konfirmationstøj indgår i kontrakten?

Wilson Kipketer
*Verdens gennem tiderne bedste 800 meter løber, 32-årige Wilson Kipketer, har han besluttet, at han vil løbe færre stævner i denne sæson. Han har ikke overvejet, hvornår han regner med at stoppe sin forrygende karriere. »Jeg ved det ikke. Jeg kan stadigvæk være med i top-3 – eller lige nu top-2, da jeg ikke har vundet nogle bronzemedaljer endnu.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu