Læsetid: 1 min.

Superliga-fodbold i radioen

7. marts 2003


*Når sæsonen starter for SAS-Ligaen lørdag 15. marts har DR Radio taget et vigtigt offensivt skridt i forhold til den kommende landsdækkende konkurrence. DR’s Radiodirektør, Leif Lønsmann, og Viasats sportschef, Flemming Kjellerup, skrev i går under på en kontrakt, der giver DR Radio retten til at dække samtlige kampe i dansk fodbolds absolutte top de næste halvandet år frem. »Når først bolden ruller, vil danskerne følge med, hvorend de befinder sig. Det kræver en radio – og en sportsaftale,« jublede Leif Lønsmann i går.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu