Læsetid: 1 min.

Den danske debat set udefra

3. april 2003

»Jeg har nogle gange i raseri sagt, at Danmark er en blanding af schweizisk intolerance og østrigsk forløjethed. Denne selvindbildte åbenhed og diskussionslyst!... Jeg havde gerne set forestillingen opført, og så kunne vi have taget skænderiet bagefter. Det ville jo, helt ærligt, have været fantastisk, hvis opførelsen havde udløst en virkelig, på én gang fri og kontroversiel debat. I stedet skete der så det, at alle diskuterede en forestilling, som ingen havde set.« Den omdiskuterede teaterchef Stefan Bachmann – aktuel med Silkeskoen i Basel – i Berlingske Tidende om Hamlet-forliset på Det Kongelige Teater.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her