Læsetid: 1 min.

Folk

28. april 2003


Freya
*Sangerinden Freya er blevet frontfigur i gruppen Sparkler. Men det går ikke så godt for den sønderjyske sanglærke. Allerede efter to uger på markedet er gruppens debutplade ude af top 100, hvilket signalerer et salgstal på mindre end 1.000 eksemplarer.

Sten Hegeler
*Fylder i dag 80 år. Hele 26 bøger er det blevet til – flest om det frække. Hans første af slagsen kom i 1948 og hed Hvordan mor. Den blev dels brændt, dels oversat til mange sprog.

Spicegirl
*Geri Halliwell fra Spice-girls er ked af, at George
Michael ikke længere vil være venner med hende,
fordi hun ifølge Michael »er besat af at få omtale.« Derfor har sangerinden nu tilbudt, at hun vil lufte George Michaels hund hver eneste dag. Det fortjener omtale.

Paul McCartney
*Med en formue på ca. 760 mio. pund er den gamle
Beatle den rigeste musiker i Storbritannien. De næste pladser optages af David Bowie, Eric Clapton, Tom Jones og Elton John, mens Mick Jagger som noget nyt er med på listen med en sjette- plads.

Dyr
*Dyr skal have bedre forhold, når de transporteres derhen, hvor de skal slås ihjel – ellers græder ministeren. På Rådhuspladsen i København sætter Dyrenes Beskyttelse i dag fokus på transportproblemerne fra kl 11.00.

Jørgen Højbjerg
*Er ny chef for kommuni-kationsafdelingen i Dansk Røde Kors. Jørgen Højbjerg er journalist, og har blandt andet arbejdet på Levende Billeder, i DR, på Det Fri Aktuelt og Nordisk Film.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her