Læsetid: 1 min.

Folk

7. april 2003


Kofi Annan
*FN’s generalsekretær
fylder 65 år. Det er til at forstå, hvis han ikke synes, der er så meget at fejre p.t.

Hans Christian Schmidt
*Miljøministeren er i Odense i dag for at indvie en såkaldt specialmesse for industriel overfladebehandling, ’Overfladedage 2003’. Det skulle nok kunne give anledning til en vits eller to.

Poul Nyrup Rasmussen
*Den nykårede spidskandidat til Europa-Parlamentet holder foredrag i Teaterkælderen i Herning Kongrescenter under temaet ’Hva’ så Nyrup – ja hva’ så!’ Seancen er berammet til at tage tre timer.

Pearl Jam
*Rockgruppen begik en ægte ’Michael Moore’. da den i afvigte uge åbnede sin USA-turne med fra scenen at fordømme præsident George W. Bush og hans »krigsliderlige« mænd. Sangeren Eddie Vedder betoner, at man ikke har noget imod de mænd, der går i krig. Kun mod dem, der sender dem i krig.

Holger K. Nielsen
*Hvor er Holger? Dette tilbagevendende spørgsmål forstummer kl. 15 i dag. Da stiller SF-formanden op ved Storkespringvandet for at promote singlen »Krirak,« en trendy hiphop-sag, indspillet i samarbejde med Clemens som protest mod krigen. Holger K. rapper ikke selv med. Han nøjes med at virke i det ideologiske bagland.

Danmarks Statistik
*Så er der igen kø foran Sejrøgade 11, 2100 København Ø. I dag frigøres blandt andet oplysningerne om ’Landbrugsfamiliers husstandsindkomst 2001’. Samt opgørelsen over konkurser og tvangsauktioner marts 2003. Aner man en sammenhæng?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her