Læsetid: 1 min.

Folk

2. april 2003


Mumier
*Fra Cairo meldes det med undren og stolthed, at man har fundet, hvad egyptologer regner for verdens hidtil ældste rester af menneskelig mumificering. 5.000 år gl. og helt uden brug af GMO.

Wayne Rooney
*Kun 17-årige Wayne Rooney fra Everton spås en fodboldfremtid a la Beckham. Især i de britiske medier, som er på frelserjagt efter Englands halve nederlag på 2-0 til Liechtenstein. Rooney kom på banen i Vaduz og er med i truppen i aften mod Tyrkiet.

Pink Floyd
*Så kan der ikke pines mere ud af den kos bagdel: Verdens mest selvovervurderende band markerer 30 året for The Dark Side Of The
Moon, ved at lade det genopstå i 5.1 surround sound, det såkaldte SACD-format.

Troels Kløvedal
*Det måtte jo komme: Kvindebedåreren og helhedsløsningen Troels Beha Erichsen Kløvedal runder ikke Kap Det Gode Håb, men de 60 år i dag. Vi lader bådsmandspiben lyde.

Joachim
*Nu, hvor FN er gjort ukampdygtig, kan der hentes selvtillid og kamprutine i dag på Flyvestation Karup. Prins Joachim bivåner øvelsen Co.-Operative Jaguar 2004, hvis formål er at træne i løsning af krisestyringsopgaver under FN. Der deltager 500 soldater fra 17 NATO- og partnerlande.

Pernille Rosenkrantz-Theil
*I Universitetsavisens serie om kendte KU-kandidater interviewer man en, der aldrig kom til undervisningen og ikke blev bachelor, eks-stud.scient.pol. Pernille Rosenkrantz-Theil, MF, som af studiet ikke har lært »noget som helst i hele verden,« hun kan bruge på sin nuværende arbejdsplads.

Morten Olsen
*Aftenens landskampmodstander Bosnien-Hercegovina er ikke en nation, der gør den nøgterne landstræner hovmodig trods 5-2 sejren i lørdags. »Det er absolut ikke en walkover. Det er et knaldhårdt stykke arbejde. Vi skal skære igennem deres mur og sørge for, at de ikke bliver skarpe på kontraangreb,« sagde han på gårsdagens pressemøde. Så der er ikke noget at grine ad – endnu.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her