Læsetid: 1 min.

Folk

23. april 2003


Paul McCartney
*Den snart Danmarks-aktuelle Beatle har smittet en fan med influenza. Den smittede prøver nu på auktionssiden ebay.com at sælge den originale McCartney-virus til andre fans. Man kan vælge mellem en pose, der er hostet ned i, eller en ordentlig klat ophostet slim.

Peter Brixtofte
*I aften vil Peter Brixtofte for første gang debattere pressens rolle i Farumsagen med sine banemænd – BT’s Morten Pihl og Jakob Priess-Sørensen. Mødet skal stå klokken 19.00 i Politikens foredragssal.

Irakere
*Iraks fremtid vil i dag klokken 19.00 blive diskuteret i caféen i Nørre Allé Medborgerhus på Nørrebro. Mødet er arrangeret af Worker Communist Party of Iraq & Iran.

Brad Pitt
*På Madame Tussauds museum i London er figuren af Brad Pitt på rekordtid blevet den klart mest populære. På voksmuseet er der normalt nix pille, men i tilfældet Brad Pitt har man gjort en undtagelse og udstyret skuespilleren med en interaktiv røv, som gæsterne ligefrem opfordres til at klemme på.

Cand.Træsko
*Museumsinspektør cand. mag. Bo Gregersen holder foredraget ’De ældste træsko – et foredrag om træskoens kulturhistorie’. Det hele foregår klokken 19.30 på Gl. Rye Mølle og Træskomuseum.

Carl Lewis
*En rigtig dårlig uge. Først kom de fornyede beskyldninger om doping i 1988, og nu er supersprinteren netop blevet anholdt for spritkørsel, efter et uheld med Maseratien. Lewis kom ikke noget til.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu