Læsetid: 1 min.

Homer Simpson møder Tony Blair

15. april 2003

*Den britiske premiereminister Tony Blair har for en kort stund lagt våbene fra sig med henblik på en blidere profilering af Storbritannien på den anden side af atlanten. Blair lagde således fredag stemme til sit animerede alter ago, der skal optræde i et kommende afsnit af den amerikanske tv-tegneserie The Simpsons, oplyser en talsmand for Downing Street til BBC. I episoden tager den dysfunktionelle gule familie efter forlydende med far Homer i spidsen til Storbritannien på ferie, hvor de møder Blair, der er afbildet med et stort smil og flyveører.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her