Læsetid: 1 min.

Kunstkritiker erklærer sig skyldig

19. april 2003

*Den amerikanske kunstkritiker Robet Hughes har påtaget sig skylden for et trafikuheld i Australien i 1999, der efterlod ham i et fem-uger langt koma og kvæstede tre andre mænd. Ved retten i Perth blev den 67-årige Hughes, der skriver for Time Magazine, tildelt en bøde på 1.500 dollar efter at have erkendt sig skyldig i hasarderet kørsel, der førte til alvorlige kvæstelser af ham selv og de andre implicerede. Anklageren hævdede, at Hughes kørte i den forkerte vejbane, da sammenstødet skete, oplyser BBC.
Kunstneren Danius Kesminas udstillede bilen som Hughes kørte i som kunstværk på Perth International Arts Festival i 2002.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu