Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

5. april 2003


Morten Olsen
*Den danske landstræner er parat til at trække sig, hvis kritikken og presset fra omgivelserne bliver for stort: »Jeg siger fra, hvis man skaber en hysterisk atmosfære og et totalt usundt arbejdsklima omkring holdet,« siger han.

Glade nordmænd
*Det danske fodboldnedtur mod Bosnien-Hercegovina har skabt stor glæde i Norge, der med efter 2-0-sejren over Luxembourg nu fører EM-pulje 2. Landstræner Nils Johan Semb vil ikke nøjes med uafgjort i Parken den 7. juni: »Vi går altid på banen med den indstilling, at vi skal tage tre point,« siger han til Aftenposten.

Fattige ismænd
*Krisen kradser i ishockeysporten. Først krakkede Hvidovre, så Vojens, og nu truer spillerne i Rødovre SIK med at erklære klubben konkurs, hvis ikke lønningerne er betalt inden 20 dage.

Camilla Martin
*Så kører det igen for den stædige stjerne. I skrivende stund har hun kvalificeret
sig til semifinalen i Japan Open, efter en mærkværdig sejr over en af de ’onde, kinesiske ånder’, Zhang Ning. Cifrene: 11-4, 0-11, 11-2. Ta’ den!

Tonje Kjærgaard
*En af verdens bedste – og mest intimiderende – stregspillere i kvindehåndbold, har netop forlænget sin kontrakt med Ikast/Bording. Men landsholdet har stadig ikke den studerende stjernes interesse.

Kristian Pless
*Nu gik det ellers lige så godt, og tennisspilleren var blevet gode venner med kollega Kenneth Carlsen. Nu har han drevet solidariteten til det yderste og er rendt ind i – en skulderskade.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu