Læsetid: 1 min.

Stakkels Churchill

14. april 2003

*Den amerikanske skuespiller Christian Slater er lige nu i England for at medvirke i en film, der tilsyneladende er alt andet end respektfuld. Churchill: The Hollywood Years handler om den siden så berømte premierministers unge år. Neve Campbell spiller en ung udgave af dronningemoderen, ligesom en række prominente britiske komikere står på rollelisten. Rapporter fra optagelserne har fået filmfans til at korse sig på internettet: »Christian Slater... as a fake Americanized Winston Churchill... in the 40's... rapping? This is the seventh sign of the apocolypse, right?«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her