Læsetid: 1 min.

FOLK

27. maj 2003


Fakkeljunkier
*Et optog for »retfærdig verdenshandel« går klokken 16.00 fra Christianshavns Torv og gennem København. Anledningen er Udenrigsministeriets internationale konference om handel og udvikling, hvor verdens virkelige problemer angiveligt ikke vil blive debatteret.

Bono og Robbie
*I den mere alvorlige afdeling: Robbie Williams ynder at udfordre sin irske sangerkollega Bono i dam! Bono kalder Robbie for brætspils-fanatiker og er efterhånden blevet vant til at tabe. »Robbie er helt tosset med spillet og er rigtig god,« siger Bono.

Jodle Birge
*Efter en vellykket operation for en hjernesvulst er Jodle Birge atter på benene, og ifølge Birges manager, Calle Nielsen (leder af CB & Ole B. Booking), er en duet med sønnen Bo – som ellers mest er til contrymusik – inden længe på programmet.

Bubber
*Har været i Honduras (inviteret af Folkekirkens Nødhjælp) for at møde mennesker, der har fattigdom tæt inde på livet. Det er der kommet en film ud af, som i dag vises for pressen i Park Bio på Østerbro. Filmen har fået navnet Bubber i Honduras – Jolanis Hemmelighed.

Rod Stewart
*Den engelske sanger Rod Stewart skal nu endelig skilles fra konen og fotomodellen Rachel Hunter. De sidste fire år har de Rod og Rachel været separeret, og i den tid har de begge haft flere nye bekendtskaber. Robbie Williams (med Rachel Hunter) og Penny Lancaster (med Rod Stewart) er to blandt mange.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her