Læsetid: 1 min.

FOLK

13. maj 2003


Carol Channing
*Den 82-årige skuespillerinde, der blev kendt for Broadway-musicalen Hello Dolly, er blevet gift med sin skolekæreste. »Jeg troede, hun var død,« sagde den aldrende gom, Harry, efter brylluppet. Stor var derfor hans forbavselse.

Kongehuset
*Der slides for apanagen: Mens dronningen uddeler medaljer for kunsthåndværk samt har flere ambassadører i audiens, er prinsen til møde om dansk eksportpris og kronprinsen til 125-års jubilæum for videnskab i Nuuk.

Anne-Sophie Mutter
*Mutter svinger i aften buen i Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Boris Berezovskij
*Denne industrimagnat afhøres i dag i London, fordi Rusland vil have ham udleveret for bedrageri. Nye tider, nye processer.

Bente Clod
*Skribenten, der for mange år siden vakte furore med en kronik om »det autoriserede danske samleje«, modtager i dag i Den Anden Opera kulturministeriets børnebogspris.

Robert Mitchum II
*Erland Josephson underholdt engang med, at han i Berlin spillede sammen med Mitchum i en film. »Jeg troede, han var død,« udbrød en i selskabet. »Det er han, men han ved det ikke endnu,« lød svaret. Tegneren Ib Spang Olsen erindrer episoden fra Göteborg som et apropos til en notits om Mitchum i Folk
i går.

Kurt Trampedach
*Trampedach fylder i dag 60 år. Trods sin meget tv-omtalte rekord i atelierbrande er han mest kendt for sin billedkunst.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu