Læsetid: 1 min.

FOLK

13. maj 2003


Carol Channing
*Den 82-årige skuespillerinde, der blev kendt for Broadway-musicalen Hello Dolly, er blevet gift med sin skolekæreste. »Jeg troede, hun var død,« sagde den aldrende gom, Harry, efter brylluppet. Stor var derfor hans forbavselse.

Kongehuset
*Der slides for apanagen: Mens dronningen uddeler medaljer for kunsthåndværk samt har flere ambassadører i audiens, er prinsen til møde om dansk eksportpris og kronprinsen til 125-års jubilæum for videnskab i Nuuk.

Anne-Sophie Mutter
*Mutter svinger i aften buen i Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Boris Berezovskij
*Denne industrimagnat afhøres i dag i London, fordi Rusland vil have ham udleveret for bedrageri. Nye tider, nye processer.

Bente Clod
*Skribenten, der for mange år siden vakte furore med en kronik om »det autoriserede danske samleje«, modtager i dag i Den Anden Opera kulturministeriets børnebogspris.

Robert Mitchum II
*Erland Josephson underholdt engang med, at han i Berlin spillede sammen med Mitchum i en film. »Jeg troede, han var død,« udbrød en i selskabet. »Det er han, men han ved det ikke endnu,« lød svaret. Tegneren Ib Spang Olsen erindrer episoden fra Göteborg som et apropos til en notits om Mitchum i Folk
i går.

Kurt Trampedach
*Trampedach fylder i dag 60 år. Trods sin meget tv-omtalte rekord i atelierbrande er han mest kendt for sin billedkunst.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her