Læsetid: 1 min.

Folk

9. maj 2003


Mor
*Rubrikbestyrerens fru Moder bliver lørdag 50 år. Herfra skal naturligvis lyde et stort tillykke, et tak og vel også, for en sikkerheds skyld, et lille undskyld.

Paul Gauguin
*I går var det 100 år siden, at den franske maler døde. Det markeres i dag på Glyptoteket med en udstilling af hans malerier. Museets direktør, Flemming Friborg, har også begået en bog om Gauguin og holder foredrag om maleren. Og så udsendes Oviri, Henning Carlsens film om Gauguin, på dvd.

Hans Christian Schmidt
*Vores miljøminister fortæller denne fredag på et pressemøde om de problemer, der er med løse hunde i danske skove. Åbenbart er situationen så alvorlig, at mange mennesker ikke tør gå en tur i skoven pga. de truende hunde. De skulle da ellers være vore bedste venner.

50 Cent
*En kirurg har sagsøgt den amerikanske rapper 50 Cent for ikke at have betalt en regning på mere end 32.000 dollar. Kirurgen lappede en sønderskudt 50 Cent sammen for tre år siden og forventer nu, hvor rapperen hitter med cd’en Get Rich or Die Tryin’, at få sine penge.

Anders Fogh Rasmussen
*Snapshot fra statsministerens USA-turné: Holder 10.00-10.30 tale i forskningsinstituttet Wodrow Wilson Center i Washington. Herefter vil Fogh Rasmussen svare på spørgsmål fra salen.

Frasier
*Nu må vi snart sige farvel til den neurotiske radiopsykiater, vi lærte at elske i Sams Bar, og som siden fik sin egen sitcom, Frasier. Efter 10 gode sæsoner er det nok slut næste år. Frasier has left the building.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu