Læsetid: 1 min.

FOLK

7. maj 2003

Anders Lund Madsen
*Tidl. zirkusdirektør Lund Madsen forestår kl. 15.oo offentliggørelsen af ’Danmarks sjoveste brev’. Det er 10. gang, at Post Danmark afholder DM i brevskrivning, og emnet i år er humor. Hvilken skandale, hvis vinderen har underfrankeret kuverten med sit bidrag.

Sirener
*Kl. 12.00 i dag afprøver Beredskabsstyrelsen alle landets varslingssirener – de er dog kun opstillet i byer med mere end 1.000 indbyggere. Signalerne ’Gå inden døre’ og ’Faren er forbi’ vil blive afgivet. Men hvad så med ’Hold Dem for ørerne’-
signalet?

Bobby McFerrin
*Den amerikanske vokalkunstner Bobby McFerrin kan den 18. maj høres i Tivolis Koncertsal. Han fik i 80’erne et stort hit og optrådte i en sjov video sammen med Robin Williams: »Don’t worry be happy!«

Brothers in Arms
*Vor kære statsminister tager i dag på en mindre rundrejse i Guds eget land. Fogh Rasmussen skal holde et par taler og mødes med sin kollega og våbenbroder, præsident George W. Bush. Mon ikke de skal tale om danske firmaers andel i genopbygningen af Irak?

Ulrich
*I morgen udkommer Lars Movins bog med artikler af tennisspiller, musiker og skribent Torben Ulrich. Og i går blev hans søn, Lars, og resten af heavyrockbandet Metallica udnævnt til mtvICON. I et interview med CNN besværede Ulrich jr. sig over æren, der årligt tildeles indflydelsesrige bands af MTV, og som synes at signalere, at man har sine bedste år bag sig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her