Læsetid: 1 min.

Folk

2. maj 2003


Rinda Larsen
*Den kongelige belønningsmedalje er i år bl.a. tildelt Rinda Larsen, kantineleder ved Kyndbyværket; et job, der kræver orden.

Jack Kerouac
*Et glemt filmmanus, baseret på novellen »Dr. Sax«, vil give ny næring til Kerouac-kulten, når det ’opføres’ på cd’en Dr. Sax And The Great World Snake. Medvirkende er bl.a. lyrikerne Lawrence Ferlinghetti og Robert Creeley samt Graham Parker, Robert Hunter og Kate Pierson.

Bente Clod
*Kulturministeriets Børnebogspris tilfalder i år Bente Clod for hendes bøger om Thilde. Med æren følger 30.000 kr. og disse kulturministerielle ord: »Thilde-bøgerne er både rå og romantiske, og de fortælles så intenst, at de er svære at lægge fra sig ...« Brian Mikkelsen, rå og romantisk?

Katrine Nyland Sørensen
*Så har avisens nye kulturredaktør sat sig til rette på pinden på 4. sal i Sankt Annæ Passage, spinatfuglenes traditionsrige voliere. Med i bagagen har hun erfaring fra DR, hvor hun produceret og koordineret programmer for både P1, 2 og 3. Både af den svære og af den lette, men
ikke altid nemme slags.

Peter Kjær
*Eks-landsholdskeeperen havde den mest præcise aflevering i onsdagens triste testkamp mod Ukraine. Anmodet om at kommentere en boldberøringsstatistik, svarede han: »Det er med statistikker som med miniskirt: De er fine at se på, men de skjuler det væsentligste.«

Birgitte Anderberg
*Arkens nyudnævnte museumsinspektør er allerede i gang med at planlægge næste års store satsning i Ishøj,
Picasso – Stilens mester.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her