Læsetid: 1 min.

Folk

23. maj 2003


Tarjei Haaland
*Energimedarbejder i Greenpeace runder i morgen sine første seks årtier. Hans engagement synes omvendt proportionalt med hans alder, hævder hans grønne fæller, der hædrer ham den 3. juni kl. 14-17 i Det Økologiske Inspirationshus på Frederiksberg.

Kortformselskere
*Den franske digter Yves Bonnefoy forelæser i aften om »Den korte forms æstetik« i Dansk Forfatterforenings hus, Strandgade 6 i hovedstaden. Om foredragets længde kan intet på forhånd loves.

Århusskatteydere
*Den flammende titel »Skattereformens brændpunkter« er overskriften på en Smilets By-konference i dag. Hvordan er det ordsproget lyder – brændt skatteborger skyer girokortet?

Den lille kanin
*Det af dette blads tegner, Per Marquard Otzen, afbilledede dyr har fået at vide, at det står på æreslisten, når Brian Mikkelsen i dag overrækker Kulturministeriets Illustratorpris 2002.

Rødhuder
*Frem til på søndag mødes medlemmer af mere end 100 oprindelige amerikanske indianergrupper i Oklahoma for at fejre deres aner. Vær hilset med et ughh.

Bloddonorer
*Det er International Bloddonordag, og enhver bør yde sit, hvis der bedes herom.

Horsenianere
*En stor lykke er overgået fjordbyen. Den er kåret som »årets juleby 2003«. Tilmed af Dansk Julemands Laug, som i dag og i morgen går ho-ho-ho syngende gennem byen og holder sin årlige kongres.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her