Læsetid: 1 min.

Folk

19. maj 2003


Virginia Woolf
*Også i Norge har filmen The Hours skabt fornyet interesse for Virginia Woolf. I Oslo forberedes et nyskrevet stykke om den længst afdøde, engelske forfatterinde. Titel: Dønninger av et liv.

Vagn Steen
*Dansk Forfatterforenings medlemsblad meddeler, at Vagn Steen er valgt til formand for en undergruppe, Seniorgruppen. Øvrige i bestyrelsen er: Birte Carlé, Iris Garnov, Ingerlise Koefoed og Leif Petersen.

Salman Rushdie
*Rushdie modtager stadig fatwaer, siger han – ikke just respektfuldt – til Newseek: »På årsdagen for den første fatwa plejer en eller anden ukendt, langhåret mullah at kravle ud af en klippehule – som regel i Pakistan – og tilkendegive, at også han udsteder en fatwa mod mig.«

Henrik Jul Hansen
*Informations korrespondent i Rom, cykelsportseksperten Henrik Jul Hansen runder i dag de 60 år. Han er også – af nogle – kendt som fast kommentator på TV2-sporten. Congratulazioni!

Arndt og Lindhardt
*En kristelig kioskbasker: Bisperne Niels Henrik Arndts og Jan Lindhardts protester mod Kvicklys nye Jesus-sandaler fik Kristeligt Dagblad til forleden at rykke med en overskrift over hele syv spalter på forsiden. Det manglede bare.

Edmund Hillary
*I år er 50-året for sir Edmund Hillarys og Tensing Norgays bestigning af Mount Everest som de første i verden. Siden har Gud og hvermand været deroppe. Hillary, der i dag er 83 år, har siden bl.a. været New Zealands ambassadør i Indien.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her