Læsetid: 2 min.

Klip

23. maj 2003

(2. sektion)

*Jimi Hendrix er en af de rocklegender, der portrætteres i en lang række kommende biografiske musikfilm. Det er englænderen Paul Greengrass, der vil lave filmen Cross Town Traffic om Hendrix’ sidste dage. Men også en film om Rolling Stones-medlemmet Brian Jones’ mystiske død er under forberedelse. Dertil kommer en film med Jude Law som Beatles-mangeren Brian Epstein samt amerikanske film om Johnny Cash (med Joaquin Phoenix og Reese Witherspoon), om Bob Dylan (med Todd Haynes som instruktør), om Bobby Darin (med Kevin Spacey), om Jeff Buckley (med Brad Pitt) og om Gram Parsons.

*Morten Grunwald filmkonsulent og skuespiller, er stadig i filmproducenternes skudlinje, fordi han angiveligt har gjort sin produktionsstøtte til spillefilm betinget af, at særlige skuespillere – f.eks. Tommy Kenter – fik rollerne. Ifølge Henrik Møller Sørensen – producenten til Dagen og vejen, som både er afvist af Grunwald og af 60-40-støtteordningen – vil der fra Producentforeningen snart indløbe en klage til Filminstituttet over Grunwalds fremgangsmåde. Til dagbladet Politiken udtaler Sørensen: »Jeg har bemærket, at Morten Grunwald går rundt nede i Cannes og siger, at der for ham at se ikke er nogen sag omkring hans person. Dertil kan jeg kun sige – nej, der er ikke én sag, der er adskillige sager.« Grunwalds konsulentperiode udløber til efteråret.

*Jack Nicholson er nu 66 år og skulle altså være nået den giftefærdige alder. Men ægteskabet har aldrig for alvor fristet Hollywoods mandlige single nr. 1. Han forklarer: » Ét er, at man finder en køn pige. Men i ethvert forhold har jeg behov for en intelligent kvinde, som selv er uafhængig. Ellers er det ikke sjovt, og det kan ikke blive ligeværdigt. Jeg vil nok mene, jeg har været heldig med kvinder. Men der har også manglet noget. Kan jeg ærligt sige, at jeg har været virkelig lykkelig med en række kvinder? Jeg misunder dem, der kan. Jeg er blevet ved med at være single så længe, fordi jeg altid har undgået at skulle forklare noget. Der har ikke været nogen, der sneg sig rundt om mig med et kamera for at skaffe mig problemer med konen, så jeg har aldrig haft bekymringer, når jeg gik i byen. Hvad er der at rapportere, hvis der ikke er nogen skandaler?«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her