Læsetid: 1 min.

Medlemmer til Kunstrådets fagudvalg

3. maj 2003

*Repræsentantskabet for Kunstrådet har udpeget medlemmerne til fagudvalgene under det kommende Kunstråd. Fagudvalget for litteratur bliver bemandet af Niels Brunse, Cecilie Eken og Jens-Martin Eriksen. Medlemmerne af fagudvalget for musik bliver Inger Allan, Steen Meier, Edna L. Rasmussen og Maj-Britt Kramer. Kerstin Anderson, Steen Nørgaard og Ina-Miriam Rosenbaum bestrider fagudvalget for teater. Billedkunsten varetages af Jytte Høy, Holger Reenberg og Dorte Jelstrup, mens udvalget for dansk kunst i udlandet udgøres af Kirsten Ortwed, Peter Weinberger og Åsa Sonjasdottir.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her