Læsetid: 1 min.

Penge ud af lommen – og ind igen

15. maj 2003

*Direktøren for en plastikfabrik i Nebraska meddelte i går The Washington Post, at fabrikken i anledning af et præsidentbesøg ville lukke ned for produktionen for at danne et bedre bagtæppe for Bushs tale. Direktøren siger til avisen, at medarbejderne vil blive trukket i løn eller skal arbejde lørdag i stedet for, og at medarbejderne ikke har noget imod det, men tværtimod er »himmelhenrykte« for præsidentens besøg. En talsmand for Det Hvide Hus siger til avisen, at Bush glæder sig til at fortælle folket i Nebraska om sine planer om at »putte penge i deres lommer«.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu