Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

31. maj 2003


Gilberto Simoni
*Den italienske Saeco-rytter har stort set kørt dette års Giro d’Italia som om han ejede det. Det gør han sådan set også nu. Efter sejr på 19. etape, fører han nu med 8.04 min. foran Stefano Garzelli. Løbet slutter søndag.

Christian Andersen
*Sjællands førende forbruger af hvide sportssokker, og træner i Superligaklubben Farum, har netop forlænget sin kontrakt med det storm-omsuste hold. Fast arbejde til i hvert fald 31. dec. 2004.

Lasse Boesen
*Der blev festet igennem, da den danske storspiller sidste weekend vandt håndbold-DM sammen med holdkammeraterne fra Kolding. Umiddelbart efter drog han til sin nye klub i Pamplona, hvor han sent torsdag var med til at ryge ud af pokalturneringen.

Serena Williams
*Igen igen, men den unge frøken er frygtindgydende. Ved de igangværende tenniskampe om French Open mødte hun i tredje runde østrigske miss Schett, med en deraf følgende uddeling af to gange 6-0. Og ikke et ord om Kenneth Carlsen.

Husmændene
*Flere regnskabsaflæggelser i dansk fodbold. Stolte B 1909 kan præsentere en årsomsætning på 2,1 mio. kr., lønudbetalinger på 1,6 mio., og et samlet overskud før skat på 2.858 kr. Det’ da å en slags penge.

Henrik Rønnebro
*I et medrivende topopgør i Kvalifikationsrækkens pulje 2 i fodbold, spillede B. 1921’s målmand en stor kamp, men kunne ikke hindre hjemmeholdet Thurøs måske lidt for store sejr på hele 5-1. Men en skuffet træner fremhævede den 48-årige keeper som holdets bedste.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu