Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

24. maj 2003


Kristian Gjessing
*20 sekunder før tid forvred han sin venstre fod, og et minut senere scorede hans hold, Skjern HK til 29-28, og får nu en tredje kamp om DM i håndbold mod Kolding. Landsholdsspilleren regner med at blive klar til søndag.

Mona H. Gudjohnsson
*Formand for Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund, har travlt med at sortere de indkomne dopingdomme efter DM i Roskilde. Ni ’atleter’ står til to års karantæne for doping.

FC Midtjylland
*Superliga-klubben har netop præsenteret sit regnskab. Sammenlignet med den lille milliard, klubber som Real Madrig og lign. glade skylder væk, er man ret stolte af et overskud på 46.952 kr. Det er da også en slags penge.

Kenneth Carlsen
*En tilsyneladende overkommelig lodtrækning for den danske tennisspiller til Grand Slam-turneringen Paris Open. En kvalifikationsspiller – og en spinkel skulder – venter i første runde.

Alessandro Petacchi
*Den italienske kanonkugle fra Fassa Bortolo-holdet fejrede på 13. etape af Giro’en sin fjerde sejr i årets løb. Det føres dog stadig af Saeco-rytteren Gilberto Simoni med 36 sekunder til Garzelli.

Valentina Tarculovska
*Den i håndboldkredse så kendte makedonske fløjspiller skal, sammen med fire andre stjerner, til at lære sjællandsk. De er netop indkøbt af fr. Andersens Slagelse-team, der sigter direkte mod sejr i næste års Champions League.

LeBron James
*Det 18-årige amerikanske basketball-talent får råd til at holde sommerferie efter en kontraktunderskrivning med Nike. 600 mio. kr. over de næste syv år. Play ball!

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu