Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

17. maj 2003


Michael Laudrup
*Dansk fodbolds største
elegantier har forlænget sin kontrakt i Brøndby IF. Den 38-årige cheftræner fortsætter dermed i spidsen for klubben frem til sommeren 2006.

Jacques Rogge
*IOC-præsidenten advarer nu mod at diskriminere asiatiske sportsfolk på grund af frygt for sars. »Vi må ikke blive overnervøse, men skal i stedet lytte til anbefalingerne fra de respektive landes regeringer og WHO,« siger han.

Forarmede monegaskere
*Monaco har stadig chancen for at blive fransk mester i fodbold, men klubben har et underskud på 645 mio. kr. og skal møde med en redningsplan på onsdag. Alternativet er nedrykning. Prins Albert iler nu til hjælp: »Hvis klubben står uden en løsning 48 timer før mødet, er det klart, vi må reagere,« siger hans fyrstelige højhed.

Lars Christiansen
*Den danske landsholdsfløj, der er suveræn topscorer i tyske Flensburg-Handewitt, var tæt på at nå helt til tops i World Handball Magazines læserafstemning om årets bedste håndboldspiller i 2002. Han blev nummer to – kun overgået af franskmanden Bertrand Gille fra HSV Hamburg.

Steve McManaman
*Real Madrid er på spanden efter 1-3-nederlaget til Juventus i onsdagens Champions League-semifinale.
Som Steve McManaman sagde det: »Vi er nødt til at vinde det spanske mesterskab, ellers bliver vi skudt.«

Pavel Nedved
*Den tjekkiske Juventus-angriber scorede til 3-0 og fik et gult kort mod Real Madrid. Det sidste betyder, at han går glip af i Champions League-finalen mod Milan på Old Trafford den 28. ds.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her