Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

10. maj 2003


Dany Heatley
*Den kun 22-årige canadiske ishockeystjerne, understregede sine star-kvaliteter i fredagens dramatiske VM-semifinale mod Tjekkiet. Med tre scoringer var han manden bag ahorn-nationens sejr på 8-4.

Peter Schmeichel
*Den efterhånden 39-årige fodboldlegende, spiller efter alt at dømme sin sidste seriøse kamp i karrieren, når han søndag stiller op for Manchester City mod Southampton. »Jeg vil bare nyde min familie, slappe helt af og spille noget golf.« Peter Schmeichel slappe af?

Torsten Laen
*Nedtur for GOG’s landsholdsspiller. Første semifinale mod Skjern kostede en knæskade á af i hvert fald fire ugers sygeleje. Han forsøgte at trøste sig med, at holdkammeraterne vandt.

Mario Cipollini
*Den hurtigtcyklende italienske fotomodel, står til at slå landsmanden Alfredo Bindas 70 år gamle Giro-rekord på 41 etapesejre. Løbet starter i dag, og Mario er foreløbig noteret for 40.

Maros Kolpak
*Slovakisk håndboldspiller får alligevel lov til at spille i Tyskland. EF-domstolen har netop afsagt en dom, der betyder at tyske regler om kun to EU-borgere pr. hold er diskriminerende. Dommen regnes for en lige så stor omvæltning som den gamle ’Bosman-dom’.

Jonas Langvad
*»Det er som at skifte fra FCK til Real Madrid.« Det var den amerikanske træner James Martins ord til SISU’s unge basket-talent, som til august rejser til USA for at spille college-bold ved University of Utah.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her