Læsetid: 1 min.

Stunt og stumfilm

17. maj 2003

*I dag kl. 17 er sidste københavnerchance for at kaste sig ned i lagkageskummet, whiskyen og de fæle impressariorealiteter fra stumfilmens verden. Gøg og Gokke vender tilbage er Vivienne McKees veloplagte bud på filmhistoriens eleganteste desillusionister. Rollefordelingen af Stan Laurel og Oliver Hardy har ligget lige for: Bendt Hildebrandt har taget Gøgs engelske elegance og underdrevne vrede til sig, og Albert Nielsen har lånt Gokkes rummelighed, men også hans farlighed. Forestillingen
giver et bevægende indblik i Hildebrandt og Nielsens raffinerede skuespillerkunst. Danmarksturné til efteråret. www.anemoneteatret.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her