Læsetid: 1 min.

Animeret terrorisme

30. juni 2003

*Mændene bag den kontroversielle tegneserie, South Park, arbejder på et spillefilmsprojekt, som de forventes at instruere og lægge stemmer til, skriver BBC. Trey Parker og Matt Stone siger, at de skriver på en animationsfilm, der dog ikke har noget med South Park at gøre. Projeket vil derimod give røst til superhelte, hvis mission er at udrydde »ting som terrorisme« og »visse berømtheder, der har udtjent deres værnepligt i offentlighedens søgelys.« Duoen bidrog senest til Michael Moores Oscar-belønnede film, Bowling for Columbine, der udforskede den amerikanske våbenkultur.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Christian Dybro

Fuldstændig forkert! Filmen omhandler ikke superhelte, men amerikanske specialstyrker, der betegner sig som frihedskæmpere. Og South Park skaberne har aldrig animeret for Michael Moore i hans film Bowling For Columbine. Derimod brugte Michael Moore en tegnefilmsstil, der tilsyneladende ligner South Parks animering, i en forlængelse af et interview med Matt Stone. Matt Stone har aldrig godkendt den måde han og Trey Parkers tegnefilm bliver udstillet i Bowling for Columbine. Dette er også en af grundende til, at den omtalte Team America gør tykt grin med Michael Moore. Men du og mange andre skribenter/journalister har selvfølgelig taget fejl, fordi filmen var så populær og Michael Moore er så god som han er. Tsk tsk tsk. Har ikke noget imod Michael Moores film, synes faktisk, at den var ret god. Det er bare Micahel Moore, som er så selvfed, når han er på. Det er det der er klamt og Trey Parker & Matt Stone rammer plet i deres ekstreme om ikke perverterde måde at udstille ham på, som en forspist frihedskæmper.
Håber det sætter din artikel i det rette lys. Hahaha så slutter jeg af med at være selvfed, er det ikke fedt? Oh the humanity! Men, men ret skal være ret.