Læsetid: 1 min.

Dave Gahan uden navlestreng

28. juni 2003

*Man kan mene, hvad man vil om Dave Gahans soloudspil, Paper Monsters. Selv siger han, at det var et nødvendigt skridt på vejen til selvbevidsthed, energi og erkendelse samt resultatet af en indædt kamp om at træde ud af Martin Gores skygge. Han udtaler til Der Spiegel: »Martin Gore er det kreative og musikalske hoved i Depeche Mode. Jeg var trods alt kun sangeren, der skulle lave hits ud af andres anstrengelser. Indimellem foreskrev han sågar, hvordan jeg skulle synge bestemte passager. Jeg fremstod ofte som et instrument, som andre benyttede sig af.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu