Læsetid: 1 min.

FOLK

12. juni 2003


Christian Graugaard
*Læge, ph.d. Christian Graugaard, kan fra i dag kalde sig noget så sexet som formand for Foreningen Sex & Samfund. Han overtager stolen på en konference, der markerer 30-årsdagen for den fri abort.

Johnny Madsen
*Golfspilleren, billedkunstneren og sangeren ved også noget om fodbold. Til Vejle Amts Folkeblad fyrede han følgende følte inderside af: »Der er mange, som kritiserer norsk fodbold. Det er folk, som ikke har prøvet norsk mad ...«

Margrethe og Henrik
*Det er blevet sommer. I dag får Hirtshals det at mærke, når regentparret aflægger fransk-dansk visit. Senere venter andre oplevelser. Samtidig er sønnen Joachim på arbejde i Silkeborg i Aqua Ferskvands Akvarium. Nej, det er ikke et sommerjob.

Johnny Reimar
*Guitaristen, sangeren og popentreprenøren med det borgerlige navn Reimer Kristensen fylder 60. Og kan se tilbage på en karriere, der spænder fra Savage Rose til Smølferne. Han holder lukket reception. Alternativet ville have været Bakken eller Forum. Vi letter på tyrolerhatten. Go, Johnny, go!

Pensionister
*Det grå guld fylkes i Reykjavik, som er stedet for Den Nordiske Pensionistkomites sommertræf. Der bliver nok tid til at vende en varm kilde.

Kong Pedersen
*Cafeen på Frederiksberg er rammen for præsentationen af årets Post Danmark Rundt. Hvorfor der? En af caféejerne hedder Brian Holm.

Bryan Adams
*Den canadiske rockstjerne spiller i aften i Skive Lystbådehavn. Skive?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her