Læsetid: 1 min.

Folk

11. juni 2003


Steffen Gulmann
*Informations tidl. direktør og nuv. foretagsomme genbo markerer i dag sit 25 års jubilæum som formand for Dansk Varefakta Nævn. Man kan aflevere varerne kl. 15-17 hos DVN, Alhambravej 10, Frederiksberg.

Jørgen Falck
*En engageret og engagerende journalist fylder i dag 60. Efter mange år som journalist med klassisk musik som omdrejningspunkt, bl.a. på Information og Politiken, er den fotografuddannede Falck gået på efterløn i så meget landlig idyl, som temperamentet nu kan holde til.

Muhammad Ali
*Mesterbokseren over alle mesterboksere og hans legendariske Rumble In The Jungle med George Foreman har inspireret guitaristen Mads Kjølby. Hvordan kan man høre i aften kl. 19 på Rytmisk Musikkonservatorium, hvor Kjølbye og hans band giver åben afgangskoncert.

Torben Ulrich
*Det antologi-aktuelle multimenneske og hans boldøje indvier i dag i Slagelse en mur! Sådan en af dem, man kan sende en bold imod, hvorefter den kommer uberegneligt tilbage. Muren er specialudviklet af Lokale-
og Anlægsfonden.

Danske forfattere
*Dansk Forfatterforening giver hæderslegater i dag. Rubrikbestyreren vil ikke sætte sine penge på Claes Kastholm som modtager.

Mænd
*Syddansk Universitet i Odense er vært for en konference med et interessant emne – mænds sundhed.

Henrik
*Blandt dagens strabadser er overrækkelse af Frederik IX’s hæderspris for fortjenstfuld indsats for eksporten.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her