Læsetid: 1 min.

Folk

4. juni 2003


Arbejdsløs
*Tryk en arbejdsløs, hedder en happening, som Enhedslistens arbejdsløshedsudvalg står for på Christiansborg Slotsplads i dag. Om det er i hånden eller på maven, man skal trykke de arbejdsløse, melder historien dog intet om.

Dalai Lama
*I føljetonen om Tibets åndelige overhoved er vi langt om længe nået til dagen, hvor Dalai Lama ankommer til Danmark.
Han skal være her til den 9. juni, og i dag skal han mødes med en anden stor ånd, udenrigsminister Per Stig Møller.

Richard Chamberlain
*»Fordi jeg ikke længere er bange,« siger den 69-årige skuespiller i et interview om, hvorfor han nu springer ud af skabet. Da Chamberlain, der spillede kvindebedårer i tv-serier som Shogun og Tornfuglene, voksede op, »var det at være bøsse eller en tøsedreng verboten.«

80’erne
*Gyldendal udgiver denne onsdag Henrik Vesterberg og Martin Kongstads bog Dengang i firserne. En bog om smagløshedens årti, som med velberådet hu kommer på et tidspunkt, hvor den afskyelige retro-80’er-mode er på sit højeste.

Jørn Utzon
*Den danske arkitekt – ham med Operahuset i Sydney – har lagt navn til det Utzon Center, som i dag åbnes af sønnen, Jan Utzon, ved Institut for Arkitektur og Design på Aalborg Universitet.

Byrødder
*Af de mere spændende nyheder fra provinsen – som de står opført på Ritzaus Tid & Sted-liste – fremgår det, at byrådene i både Århus og Odense holder møde i dag. Det lugter af sammensværgelse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her