Læsetid: 1 min.

Folk

2. juni 2003


Dalai Lama
*Kommer i denne uge til Danmark, hvor han både skal besøge Anders Fogh og Per Stig. DR’s Steffen Kretz har desuden været i Indien og interviewe Dalai Lama, som angiveligt har fået et langt bedre forhold til Kina.

t.A.T.u.
*Grandprix-pigerne fra Rusland, som er blevet beskyldt for ikke så lidt, beskylder nu selv. De to tøser antyder, at der blev fusket med pointuddelingen ved årets Eurovison. »Hvorfor var det pludselig juryen og ikke befolkningen, der skulle fordele de irske point?« spørges der i flere russiske medier.

Indsatte
*De indsatte i Statsfængslet Vridsløselille strejker i dag, da deres fritidsaktiviteter er blevet halveret på grund af besparelser – så gælder det ellers bare om at få hamstret nogle tøjklemmer.

Avril Lavigne
*En ny film kommer snart på gaden. Den er baseret på popteenageren Avril Lavignes sang Sk8er Boi. Plot: Pige afviser skaterdreng. Skaterdreng bliver rockstjerne i MTV. Pige fortryder, at hun afviste skaterdreng.

Chris og chefen
*Sevdbanken er navnet på duoen, som står bag de populære radioindslag ’Chris og Chokoladefabrikken’. På opfordring fra mere end 3.000 lyttere udgav de 14. april en cd med dialogerne. Det var en god idé, for den har nu solgt 27.000 eksemplarer.

Flyvende ludere
*Et bordel i Chile bringer nu sex til nye højder. For den skyhøje pris af 3.000 kroner kan man nemlig få sig et put i et specialfly med to veludstyrede stewardesser – flyveturen varer halvanden time – og der er fri bar.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her