Læsetid: 1 min.

FOLK

24. juni 2003


Vladimir Putin
*Sæson for feriegæster: I dag og frem til den 27. juni besøger Ruslands præsident Storbritannien. Samtidig modtages Pakistans præsident, Pervez Musharraf, af præsident George W. Bush i Camp David.

Lars H.U.G
*Når lygterne tændes: Lars H.U.G starter sin sommerturné i Elværket, Holbæk.

Julefrokost-tømmermænd
*Det bødes der for? Østre Landsret 1. afdeling ventes i dag at afsige dom i sagen mod fem mænd, der er tiltalt for voldtægt efter en julefrokost på Frederiksberg.

Peter Linck
*Villaen Tårbæk Strandvej 136 er til salg for 12 millioner kroner, men så får man også 260 kvadratmeter bolig og egen badebro til Øresund. Sælger er Lincks hustrus firma, der har ejet huset fra januar.

Gitte Madsen
*Den forhenværende
kaospilot kendt fra Den 6. Sans er nu blevet redaktør for underholdningen på TV2, sammen med Mikkel Beha Erichsen, 36. Erichsen har stået for Baren og Popstars Showtime, der vises på TV2 til efteråret.

Jackie Kennedy
*Hillary Clintons forbillede (foruden Eleanor Roosevelt) er hovedperson i en ny engelsk roman, Marilyn Monroes og Jacqueline Kennedys hemmelige breve. Bogen citerer præsident John F. Kennedy for følgende: »Hvis jeg
ikke får sex hver dag, får jeg hovedpine.«

Slør
*»At bære burka og hijab er som at låse sin datter inde, så hun ikke skal blive dræbt i trafikken« Yasmin-Alibhai-Brown i The Independent.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her