Læsetid: 1 min.

Folk

23. juni 2003


Dario Campeotto
*Den dansk-italienske crooner optræder i aften på Plænen i Tivoli, hvor mange sejl er sat i anledning af Sct. Hans. Den dansk-ungarske dirigent Tamas Vetö svinger stokken i Koncertsalen, hvor Operaakademiets arie-skab underholder. Og så er der bål bagefter.

Pedro
*En af Odders store sønner, journalist Peder Christoffersen, bedre kendt som Ekstra Bladets Pedro, vender 26 juni hjem i triumf. Da åbner på Odder Museum udstillingen, Fra matrostøj til strikketøj, som han selv har strikket sammen.

Paul Gauguin
*Så er det med at finde auktionstøjet frem – og den store tegnebog. I denne uge sælges hos Sothebys i London en ægte polynesisk Gauguin fra 1902, som aldrig er set af offentligheden, da maleriet har været i privat eje.

Margaret Thatcher
*Thatcher røber nu, at hun i sin tid som premierminister brugte andre våben end håndtasken. Placerede for mange år siden ved en middag i Downing Street – med vilje – Giscard d’Estaing over for malerier af Nelson og Wellington, begge kendt for sejre over franske styrker.

Big Fat Snake
*Slangerne fra Big Fat Snake snor sig nu ind på andres område, når de til sommer udgiver cd og dvd med deres versioner af Elvis og Roy Orbison fra koncert i Randers i april.

Jomfru Maria
*En termorude i et hospitalsvindue i Boston er ’punkteret’ på en måde, så det ligner et billede af Jomfru Maria. Troende i området tager det som et varsel mod abort, og andre amerikanere valfarter til stedet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her