Læsetid: 1 min.

Folk

20. juni 2003


Ludvig Holberg
*Det franske forlag Editions Theatrales præsenterer i dag Danmarks svar på Molière ved et teatereksperiment i Paris. Forlaget har netop udgivet to af komedierne.

Revyfolk
*Så er det for alvor sommer. Hjørring Revyen har inviteret til pressefotografering i dag af den årlige sommerrevy på Vendelbohus.

Business-folk
*Dansk Industri redegør ved konference i København i dag om mulighederne for at bore efter olie og gas offshore i Brasilien. »Kom og bor,« lyder den raske opfordring.

Jakob Høyer
*Berlingske Tidende henter sin nye kulturredaktør i Kulturministeriet. Jakob Høyer forlader en stilling i ministeriets chefgruppe for at afløse Jens Andersen på posten.

Harry Potter
*Ved midnatstide udkommer så den femte bog om Potter, Gyldendals helt – i London et minut over kl. 12. Flere danske boghandlere holder åbent et par timer i nattens anledning.

Søs Fenger
*Nanna Ditzel åbner i dag en udstilling af Verner Pantons design i Dansk Design Center, hvor der også loves musikevent ved Søs Fenger. Man kan gætte på, at hun gi’r et par sange.

Poul Krebs
*Usund skepsis hedder nyt album med Poul Krebs til efteråret. Allerede nu foreligger en single med et nummer om nogle små sko, der går rundt i egne små stuer og bliver mere og mere skeptiske. Altså næppe dansesko, selv om pladen er optaget på Dansebjerg, Krebs’ eget studie.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her