Læsetid: 1 min.

Girlpower

Det er pigerne, der er det vigtigste i ’Charlie’s Angels 2’
27. juni 2003

Ny film
’Uden hæmninger’ lyder undertitlen på McG’s opfølger til Charlie’s Angels, og det må man sige, at filmen lever op til. Det er kulørt tegneserie, Playboy, slapstick og girlpower blandet sammen i ét forførende mix, og som i den første film er al handling underordnet de tre engles sexede og atletiske udfoldelser.
McG vil muligvis have problemer med at håndtere et karakterdrevet drama, men når det kommer til lækre billeder og hæsblæsende action, der blæser på alle naturlove, så er han ganske i sit es.
Der køres hurtigt i bil, på motocrosscykler, flyves i helikopter, skydes, slås og danses på livet løs, mens de tre smukke piger og hemmelige agenter, Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) og Alex (Lucy Liu), prøver at finde ud af, hvem der står bag et sindrigt komplot for at afsløre navne og lokaliteter på samtlige personer i FBI’s vidnesbeskyttelsesprogram.
Men på trods af Demi Moore som tiltrækkende, farlig skurk, så er det de tre piger, det handler om. Charlie’s Angels 2 er filmet, som var det en blød udgave af Playboy Late Night, og der er virkelig noget for både drengerøve og husarer, når Diaz begejstret svinger med sin velformede numse, og Barrymore og Liu lammetæver modstanderne med barmen appetitligt snøret ind.
Der er morsomme referencer til film som Cape Fear og Sound of Music, og både Bruce Willis og John Cleese har et par mindre, ganske sjove roller. Filmen kan og skal ikke tages alvorligt, og selv om løjerne fortsætter et kvarter for længe, så betyder det intet, når man er i selskab med så dejlige damer som Charlies engle.

*Charlie’s Angels: Full Throttle. Instruktion: McG. Manuskript: John August og Cormac & Marianne Wibberley. Amerikansk (Et væld af biografer landet over)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her