Læsetid: 1 min.

Ivanhoe er udsolgt

11. juni 2003

*Fem dage efter premieren kan Det Kongelige Teater med mere end 81.000 solgte billetter melde om totalt udsolgt til sommerens store satsning Ivanhoe. Forestillingen, der havde premiere i Ulvedalene i Dyrehaven torsdag 5. juni, genererede et imponerende forsalg. Kasper Bech Holtens iscenesættelse af Sir Walter Scotts klassiske ridderdrama har vist dermed sig populær hos såvel publikum som anmeldere. Der er dog stadig en chance for at erhverve en billet, når de uafhentede billetter frigives samme dag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu