Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

28. juni 2003


Jakob Piil
*Forrige års danske cykelmester skal forsøge at gentage succes’en, når DM’s 192,5 km køres søndag. Det giver samtidig CSC’s trumfkort muligheden for at blære sig med dannebrogstrøjen under Tour de France.

Hermann Maier
*Den østrigske skistjerne har ikke tyvstartet sæsonen, men bliver første mand på prologen ved ovennævnte cykelløb. Bare rolig, det er en del af festlighederne i anledning af løbets 100 år.

Siemens Arena
*Fonden bag Ballerups prestigebyggeri kunne heller ikke stå for presset, og er gået konkurs. Det er nu mere end tvivlsomt om der vil kunne køres seksdagesløb i Ballerup i næste sæson.

Thomas Bjørn
*Golfstjernen vil ikke stå tilbage for kollega Søren Kjeldsen og dennes tour-sejr i sidste weekend. Ved den igangværende turnering i Frankrig har han lagt sig i spidsen efter en tordnende anden runde i 64 slag.

Marc-Vivien Foe
*»Drenge, selv om det betyder, vi må dø på banen, så skal vi vinde denne her kamp.« Disse ord udtalte Camerouns angriber i pausen af semifinalekampen mod Columbia i Confederations Cup. Tre kvarter senere var tragedien en kendsgerning, da den 28-årige angriber faldt død om på banen.

Marc Nygaard
*196 cm lang fodboldspiller håber på nyt liv, nu i den italienske Serie A, og har skrevet en tre års kontrakt med Brescia.

Cameroun-Frankrig
*Trods torsdagens tragedie, har man besluttet at gennemføre søndagens finale i Confederations Cup.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu