Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

21. juni 2003


Jagtsæson
*Det bliver sværere og sværere. Årets Tour de France bliver hjemsøgt af ikke færre end 148 dopingprøver, over halvdelen af dem rettet direkte mod epo. Der arbejdes sikkert på højtryk med alternativer i de små laboratorier.

Ronaldo
*Den ikke uefne brasilianske fodboldspiller advarer nyindkøbte David Beckham imod Real Madrids fans. De er ikke nemme at tilfredsstille, siger han. Så er det da heldigt, at de begge får en vis økonomisk kompensation for de svære forhold.

Søren Kjeldsen
*Den danske golfspiller havde ved redaktionens slutning lagt sig på førstepladsen, efter anden runde af Diageo Champioship på Gleneagles-banen i Skotland. Og glem så den danske gummiarm, tak

Cathy Freeman
*Den australske superløber, verdens- og olympisk mester på 400 meter, vil efter et par skuffende resultater nu kun stille op i holdkonkurrencer. Den dårligste tid i 10 år tidligere på sæsonen, gjorde det lettere at tage beslutningen.

Fortuna
*Ikke fruen, men Fortuna Hjørring, skal i denne dags returkamp forsøge at vende 1-4 nederlaget til Umeå i UEFA-Cup finalen. Der skal nok mere end fortuna til.

55 minutter
*Så lang tid tog det før der var udsolgt til fodboldlandskampen mellem Danmark og Rumænien den 10. september, så glem det.

Amelie Mauresmo
*Den sjette-seedede franske tennis-frøken har meldt afbud til Wimbledon grundet problemer med et ribben.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her