Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

7. juni 2003


Caroline Wosniacki
*Det danske tennisfænomen var med på U13-landsholdet ved de nordiske mesterskaber i Hellerup i den forgangne uge. Hun vandt sine tre kampe med hhv. 6-0,
6-1, – 6-2, 6-1 og 6-1, 6-0. Serena, Go Home!

Ivan Nielsen
*Den efterhånden modne europamester stiller sammen med kolleger som Jan Heintze, Michael Manniche og Søren Busk op som inspiration for fodboldglade børn i Carlsberg/Coca-Cola Cup i Sydgrønland 18.-25. juni. Det skulle vel være muligt at få is til sin drink.

Stig Tøfting
*Den iltre fodboldspiller kan muligvis skifte den stribede trøje ud med AGF’s sort-hvide. I hvert fald for en kort bemærkning. Han har netop ansøgt Statsfængslet i Møgelkær om udgang i forbindelse med et par kampe for Århus-klubbens Danmarksseriehold.

Annika Sörenstam
*Verdens bedste kvindelige golfspiller udfordres nu til at dyste om en million dollar. Udfordreren er John Riegger, der set over en sæson aldrig har været mellem de 125 bedste på den amerikanske PGA Tour.

Locatelli og Dazzani
*Med fornavnene Olivano og William er cykeldirektører for hhv. Landbouwkrediet og kvindernes Team 2002 Aurora. Nu er de anholdt af det italienske politiog sigtet for at besidde og sælge dopingmidler.

Heldige danskere
*Danmark fik i går en ekstra plads i UEFA Cuppen i fodbold. Sammen med franske Lens vandt Danmark lodtrækningen om de to ekstra pladser, der gives til de mest fairplayspillende hold.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her