Læsetid: 1 min.

Verner Panton – Vision & Play

23. juni 2003

*Dansk Design Center har netop åbnet en udstilling med den danske designer Verner Panton (1926-98). Panton, der er uddannet arkitekt fra Kunstakademiet, skabte sit eget designunivers, hvor leg med form, farver og ikke mindst lys har resulteret i en række karakteristiske produktioner, inspireret af pop art-stilen. For første gang indtages hele centrets udstillingsareal af den samme udstilling. Verner Panton – Vision & Play omfatter highlights inden for designerens væsentlige produktion af møbler, belysning og tekstiler, samt ikke mindst hans fantasilandskaber. Til 21. oktober.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her