Læsetid: 1 min.

FOLK

31. juli 2003


Lennox Lewis
*Efter måneders stilstand ser der nu igen ud til at komme bevægelse i boksningens sværvægtsklasse. WBC- og IBO-mesteren Lennox Lewis tager en kamp til trods sine 37 år. Ukraineren Vitali Klitschko får mulighed for revanche den 6. december i Las Vegas. Hvor ellers?

Tina Ussing Bømler
*Unges sommerdruk i Løkken er langtfra lykken for Tina Ussing Bømler. Som radikalt byrådsmedlem i kommunen vil hun på møde i dag forlange, at fire natrestauranter fratages bevillingen.

Frode Muldkjær
*Den tidl. formand for Børnerådet er pirat om bord på et børnekulturskib, som i aug.-sept. sejler fra havn til havn i Nordjylland. Med er også Bjarne G. Nielsen, der som H. C. Andersen, vil underholde børnene med eventyr og papirklip.

Jens Albinus
*For første gang i 18 år opføres Hamlet på dansk påKronborg Slot. Der er premiere i aften med Jens Albinus som prinsen, der enten er eller ikke er.

Johnny Reimar
*Teltholder Alex Holm overrækker i dag på Dyrehavsbakken en Oscar til
entertaineren Johnny Reimar. Alex Holm fik selv Bakkens Oscar i fjor, hvor han modtog den af forrige prisvinder, Ulf Pilgaard.

Dogier
*Nogle indehavere af hunde i New York er kollektivt blevet grebet af tanken om hundeyoga. Sunday Times fortæller, at de samles i Central Park for at få hundene til at meditere. Tvangs-yoga – eller blot doga – dyrkes på faste tidspunkter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her