Læsetid: 1 min.

Folk

11. juli 2003


Grædekoner
*Skal der grædes for Argentina eller bare sendes kontanter? Det vil landets præsident, Nestor Kirchner, i dag søge at forklare under et statsbesøg i Spanien.

Jürgen Möllemann
*Den detroniserede leder af FDP, Tysklands frie demokrater, løsnede sig fra sin faldskærm i 1.000 meters højde samme dag, som myndighederne ransagede hans kontor efter anklager om fup med valgkamppenge.
Politiet har opgivet at fastslå, om hans styrt i døden var selvmord eller ulykke.

Arnold Schwarzenegger
*Det afdankede muskelbundt nævnes som republikansk kandidat til at afløse Californiens demokratiske guvernør, Gray Davis, hvis denne afsættes ved en folkeafstemning, som republikanere har indsamlet over en million underskrifter med krav om.

Mongoler
*I Mongoliets hovedstad, Ulan Bator, fejres i dag uafhængighed. Ikke af Sovjet ved dettes sammenbrud, men af Kina i 1921.

Pia Kjærsgaard
*Lederen af Dansk Folkeparti har grund til at være sin pressechef, Søren Espersen, taknemmelig. Han har fået alle agurketidens mundhuggerier til at handle om partiet. Se leder på dagens forside.

Bill Clinton
*Sexbomben fra Det Hvide Hus deltager sammen med Tysklands Schröder og Brasiliens Lula i en konference om: »Progressiv ledelse«. Sted: London. Vært: Tony Blair.

Britney Spears
*Popprinsessen fortryder, at hun ofrede sin mødom på sangeren Justin Timberlake. Det betror hun modemånedsmagasinet W.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her